Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2009 12:40 - Относно евро финансирането
Автор: krasko666 Категория: Бизнес   
Прочетен: 1604 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 27.07.2009 12:41


позволих си да прочета и поместя информация от други сайтове и блогови които се надявам да са полезни на много, надявам се да е от полза
Еврофинансиране е портал, който поддържа бази данни и предоставя актуална информация и съвети, с цел да улесни вашия достъп до фондовете на Европейския съюз. Ние събираме, обработваме и систематизираме цялата информация, която ви е необходима, за да ви спестим време и усилия.

Еврофинансиране ви предлага:

1. База данни Финансиране
Порталът разполага с единствената по рода си база данни, чрез която можете да намерите всички възможности за финансиране на Вашите идеи от седемте Оперативни програми (Регионално развитие, Конкурентоспособност, Човешки ресурси, Транспорт, Околна среда, Административен капацитет и Техническа помощ) и Програмата за развитие на селските райони, за периода 2007 – 2013 г. Търсенето в базата данни може да става както по ключови думи, така и по различни критерии.

Критериите за търсене са групирани в следните категории:
•    Оперативна програма - 8 критерия
•    Бенефициенти - 142 вида бенефициенти, разпределени в 10 групи
•    Вид дейност - 349 вида дейности
•    Териториален обхват - 9 критерия

За помощ при търсене в база данни Финансиране натиснете тук.


2. База данни Актуални конкурси
Еврофинансиране разполага с изчерпателна база данни с актуални конкурси, чрез която можете да намерите всички актуални покани за набиране на проектни предложения за безвъзмездно финансиране, както и за търгове и конкурси за избор на изпълнители по програмите на Европейския съюз за България. Базата включва конкурсите, които се обявяват по всички Общностни програми на ЕС (над 40 на брой) и програмите за България по Структурните и Кохезионния фонд на ЕС. Имате възможност да намерите подходящите за вас конкурси като разгледате списъка или като извършите търсене в базата данни с ключови думи или с използването на различни критерии.

Критериите за търсене са групирани в следните категории:
•   Териториален обхват - над 5 критерия
•    Вид конкурс – 2 критерия
•    Сектор – 15 критерия
•    Финансираща програма – над 40 критерия
•    Бенефициент – 10 критерия


Имате възможност да получавате съобщения за публикуване на нови конкурси – в момента на публикуването на всеки конкурс или обобщена информация веднъж седмично. За целта е достатъчно да се запишете за безплатната услуга за известяване по пощата. Записването можете да направите от началната страница.

За помощ при търсене в база данни Актуални конкурси натиснете тук.


3. Дискусионен форум
Форумът на Еврофинансиране ви дава възможност да получите отговори на вашите въпроси и да участвате в дискусии, свързани с финансирането от Европейския съюз. Също така можете да стартирате нови теми, да задавате въпроси, да отговаряте, да преглеждате мненията на другите, да поставяте и сваляте файлове. Форумът е място, чрез което можете да контактувате с експерти, консултанти и хора, търсещи финансиране.


4. Новини и интервюта
Рубриката Новини ви дава навременна и полезна информация по въпросите на финансирането от Европейския съюз.
Богата допълнителна информация и мнения на експерти можете да намерите в раздел Интервюта.


5. Програми на ЕС
Този раздел съдържа описание на всички програми на ЕС, по които България получава финансиране. Информацията е представена обобщено, сбито и ясно, за да е максимално разбираема и полезна.


6. Наръчници, формуляри и нормативна база
Разделът Наръчници и формуляри съдържа документи, които можете да използвате при разработването на вашите проекти. В Нормативна база са поместени нормативните актове, които регулират използването на средствата по програмите на Европейския съюз – регламенти, постановления и други.


7. Консултации и обучение
Еврофинансиране ви дава възможност да получите съвети и консултации от нашите експерти по всички въпроси, свързани с подготовката, финансирането и реализирането на проекти с помощта на Европейския съюз. Рубриката Обучение предоставя информация за възможности за повишаване на вашата квалификация по разработване и управление на проекти и за придобиване на международно признати сертификати по управление на проекти.

ето и линк към съставителя:
http://www.evrofinansirane.eu/content/view/10/5/




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. missi - Много полезно
27.07.2009 12:45
инфо-благодаря
цитирай
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031